Το Καλάθι σας

Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Karite feed

Fotolia_4089858_M

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, αυτό το υπέροχο βούτυρο χρησιμοποιείται ως το καλύτερο ενυδατικό στον κόσμο. Το βούτυρο καριτέ παράγεται από τους σπόρους του δέντρου καριτέ το οποίο φύεται σε σαβάνες της Αφρικής και το οποίο είναι εμπλουτισμένο με έλαιο αργκάν, βιταμίνη Ε και αρωματισμένο με 7 διαφορετικά αιθέρια έλαια.

Με ωραία λευκή και κρεμώδη υφή, χρησιμοποιείται πάρα πολύ εύκολα, ενώ δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα. Προτείνεται για βαθειά ενυδάτωση παρέχοντας θρέψη και προστασία σε ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Είναι ιδανικό για χρήση στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Φυσικό προϊόν χωρίς την προσθήκη χημικών και συντηρητικών.



Όνομα Κωδικός - SKU Τιμή Μικρή Εικόνα Περιγραφή Προϊόντος  
Charme d' Orient Beurre De Karité (200gr) CDO14221 €32,00 Βούτυρο από τους σπόρους του δέντρου καριτέ 100% με λάδι αργκάν και άρωμα από αιθέριο έλαιο και βιταμίνη Ε.
Λεπτομέρειες προϊόντος
Λεπτομέρειες προϊόντος


NewsLetter

newsletter Θέλετε να ενημερώνεστε για τα νέα και τις προσφορές μας; Το eshop της Beauty@home ανακοινώνει συνεχώς νέα προϊόντα από τους κορυφαίους επαγγελματικούς οίκους. (Δεν θα λαμβάνετε περισσότερα από 3 email μηνιαίως).

Είσοδος Μελών






Επικοινωνία

  • Γραφεία: Βασιλέως Παύλου 89-91,
    16673 Βούλα
  • Παραγγελίες / Πληροφορίες:
    210 96 08 110 (Δε-Πα 09:00-17:00)
  • Fax: (+30) 210 96 40 388
  • Email: eshop@beautyathome.gr